In totaal zo'n twintig medewerkers onwel bij ID Logistics in Tilburg, oorzaak nog altijd onbekend

28 november 2014 om 23:45 • Aangepast 21 november 2020 om 21:21
nl
Zo'n twintig medewerkers van ID Logistics in Tilburg zijn vrijdag onwel geworden. Dat meldden medewerkers van het bedrijf aan Omroep Brabant. Hoe dit kon gebeuren is nog niet duidelijk. De brandweer en ook drie ambulances kwamen ter plekke. Twee medewerkers zijn uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

Vrijdag in de loop van de ochtend raakten zeven mensen onwel die in het bedrijf in het magazijn aan het werk waren. Rond halfzeven zouden er echter ook al medewerkers onwel zijn geworden. In de middag raakten nog eens vijf mensen onwel.
De brandweer deed aan het begin van de middag uitgebreid metingen, maar kon de oorzaak niet vinden en heeft het pand waar spelcomputers zoals de PlayStation 4 worden ingepakt, in de loop van de middag vrijgegeven. Daarna werden dus weer mensen onwel.
Geen oorzaakOok de tweede keer heeft de brandweer na metingen geen oorzaak kunnen vinden voor de onwelwordingen.

Wachten op privacy instellingen...

Het pand is rond halfzeven 's avonds weer vrijgegeven. ID Logistics laat zaterdagochtend een extern bureau metingen verrichten in het pand. Het bedrijf heeft dan een hele nacht stilgelegen, waardoor er goed kan worden gemeten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.