RKC Waalwijk in blessuretijd onderuit tegen Sparta Rotterdam

28 november 2014 om 22:52 • Aangepast 21 november 2020 om 21:20
RKC Waalwijk wist vrijdagavond niet van Sparta Rotterdam te winnen. In Rotterdam kwamen de Waalwijkers wel op 0-1 voorsprong maar in de tweede helft wisten de Spartanen in blessuretijd RKC alsnog van de mat te spelen.

Ingo van Weert zette RKC Waalwijk in de 33e minuut op voorsprong. Pas in de tweede helft kon Sparta iets terugdoen.
Door een penalty van Paul Gladon in de 71e minuut kwam de thuisclub op gelijke hoogte. In blessuretijd was het weer Paul Gladon die het net wederom wist te vinden.
StandDoor het verlies blijft RKC Waalwijk hekkensluiter in de Jupiler League. Sparta is terug te vinden op plaats zeven.