Man buiten westen geslagen en beroofd van telefoon in Tilburg

29 november 2014 om 15:04
nl
Een 43-jarige man uit Roermond is vrijdagavond beroofd van zijn telefoon. Twee mannen rukten de gsm uit zijn hand en duwden hem op het NS-plein hard tegen de grond. Door de klap raakte het slachtoffer buiten westen.
Geschreven door

De verdachten zijn een 19-jarige man uit Tilburg en een 21-jarige Eindhovenaar. Zij zijn na een uitgebreide zoekactie van de politie zaterdagochtend rond vijf uur opgepakt in het Wilhelminapark in Tilburg.
HulpdienstenToen het slachtoffer weer bijkwam van de klap, hadden omstanders de hulpdiensten al gewaarschuwd. De man is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Het slachtoffer heeft de politie een signalement van de daders gegeven. Agenten waren al naar het duo op zoek.
ZoektochtEen agent zag de twee mannen bij het Wilhelminapark op één fiets rijden. Ze keken in de richting van de agent en gingen toen snel het park in.
Agenten hebben het park toen afgesloten. Een politiebiker onderzocht met zijn zaklamp de route die de verdachten hadden afgelegd door het park en kwam zo bij de mannen uit.
Dauw op het grasDe agent zag ongeveer vijftien meter bij de mannen vandaan een mobiele telefoon liggen. De telefoon was nog droog, terwijl er overal verder dauw op het gras lag.
Het bleek te gaan om de telefoon van de bestolen Limburger. De twee mannen zijn opgepakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.