PSV-supporters die afreisden naar Portugal krijgen een presentje van 'hulpsint' Toon Gerbrands

29 november 2014 om 15:16 • Aangepast 21 november 2020 om 21:20
nl
PSV heeft Sinterklaas ingeschakeld om de meegereisde supporters te bedanken die donderdag en vrijdag in Portugal waren om hun club bij te staan. De wedstrijd tegen Estoril viel donderdagavond letterlijk in het water, waardoor de tweede helft een dag later moest worden gespeeld. Veel PSV-supporters maakten dit niet meer mee omdat ze alweer naar huis waren gevlogen. Een brief van algemeen directeur en een chocoladeletter moet de pijn wat verzachten.
Profielfoto van
Geschreven door

Donderdagavond werd het Europa League-duel in het Portugese Estoril gestaakt bij een 3-2 tussenstand. Hevige regenval maakte het veld onbespeelbaar.
De supporters stonden in de stromende regen PSV toe te juichen op een tribune zonder dak. Een dag later wist PSV de wedstrijd af te sluiten met een 3-3 gelijkspel waardoor de Eindhovenaren de volgende ronde van de Europa League bereiken.
Bijna vijfhonderd supporters zagen PSV donderdagavond op het veld staan. Een dag later bleek dat ruim tweederde van de supporters alweer naar huis was gegaan. Zij moesten hun vlucht halen en konden deze niet meer op tijd omboeken.
'Dank je wel'In een brief van de algemeen directeur worden de meegereisde PSV-supporters bedankt door Toon Gerbrands. "Via deze weg bedank ik je namens het team en de staf enorm voor je steun in Estoril. Het uitvak gaf kleur aan de nogal troosteloze avond. Hopelijk ben je weer goed en vooral ook droog thuisgekomen van een reis die je ongetwijfeld niet snel vergeet."
Als bedankje krijgen de supporters een chocoladeletter. "Hierbij ontvang je van ons een kleine attentie op weg naar hopelijk twee heerlijke avondjes. Natuurlijk op 5 december, maar te beginnen aanstaande dinsdag tegen Feyenoord. Nogmaals bedankt en tot snel."
PSV-Feyenoord weer uitgesteldZaterdagmiddag is bekend geworden dat dat heerlijk avondje dinsdag niet doorgaat. De wedstrijd tegen Feyenoord is weer uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum gekozen.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.