Gezocht: drie jonge inbrekers van rond de twaalf betrokken bij woninginbraak in Den Bosch

29 november 2014 om 18:29
nl
De politie is op zoek naar drie jongens die vorige week hebben ingebroken in een woning aan de Anna Bijnstraat in Den Bosch. Het gaat om drie jongens van rond de twaalf.
Geschreven door

De inbraak zou vrijdag 21 november tussen de halfdrie en de vier uur hebben plaatsgevonden. Hoewel het drietal wel in de woning heeft gezocht, is daar uiteindelijk niets meegenomen. Wel zijn enkele fietsen uit de schuur meegenomen.
Een getuige heeft de drie jongens rond hetzelfde tijdstip gezien in de Hadewychstraat. Toen de man de jongens aansprak, gingen ze er vandoor in de richting van de Hekellaan. Ze lieten hierbij een fiets achter.  
SignalementenDe politie van Den Bosch heeft in een bericht voor de buurt signalementen van de drie daders verspreid. De eerste jongen is zo'n 1,45 meter lang, heeft een blanke huidskleur en blonde, korte haren. Hij heeft een slank postuur en spreekt accentloos Nederlands. Hij droeg die dag donkere kleding.
De tweede jongen heeft een Marokkaans uiterlijk en is licht getint.. Hij is tussen 1,60 en 1,65 meter lang. Hij heeft zwarte, korte haren, een normaal postuur en hij was netjes gekleed. De derde jongen heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij had een fiets bij zich.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.