Koploper Kozakken Boys verslaat ook SC Genemuiden

29 november 2014 om 19:09 • Aangepast 21 november 2020 om 21:19
Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag met 1-3 gewonnen van SC Genemuiden. De koploper in de topklasse van de zaterdagamateurs gaat door de winst nog steviger aan kop. Ze staan zeven punten voor op de nummer twee.

Berry Powel opende de score na achttien minuten. Voor rust wist Nasser El Khayati de voorsprong te vergroten. Jesper Hoogedoorn moest voor de rust de wedstrijd verlaten vanwege een blessure. De keeper is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Gino Mommers, die vlak voor de wedstrijd afhaakte, was zijn vervanger.

In de tweede helft wist Tjeerd Korf iets terug te doen voor de thuisploeg. Uiteindelijk was het Berry Powel die de wedstrijd definitief wist te beslissen met zijn twaalfde competitietreffer van dit seizoen.