Vijftigste verjaardag met gouden randje: René Schuurmans krijgt Gouden Award

30 november 2014 om 15:05
nl
Zanger René Schuurmans uit St. Michielsgestel is zaterdagavond blij verrast tijdens de viering van zijn vijftigste verjaardag. De zanger kreeg uit handen van zijn platenbaas Adrie van den Berk van Berk Music een Gouden Award.
Geschreven door

Hij kreeg de prijs voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van de Gordons single 'Kom eens dichterbij' uit 2013. Schuurmans schreef de tekst en componeerde het lied.
In een reactie aan Omroep Brabant laat René weten dat de award een prachtig onverwacht geschenk is op deze bijzondere verjaardagspartij. René staat momenteel in de hitlijsten met zijn laatste single 'Bij ons in Brabant'. Het is zijn ode aan onze mooie provincie.
Dubbel feestHet is eigenlijk dubbel feest voor René dit jaar. Hij viert namelijk ook nog dat hij tien jaar in het artiestenvak zit. René heeft ook zijn medewerking toegezegd aan de actie 'Samen voor de Voedselbank' waarvan Omroep Brabant één van de initiatiefnemers is. Meer informatie over de actie kun je vinden op Omroepbrabant.nl/voedselbank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.