PSV'er Jeffrey Bruma betrokken bij auto-ongeluk in Eindhoven, drie vrouwen gewond - Omroep Brabant
Video

PSV'er Jeffrey Bruma betrokken bij auto-ongeluk in Eindhoven, drie vrouwen gewond

1 december 2014 om 15:26
nl
PSV-speler Jeffrey Bruma is maandagochtend op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Achtseweg Zuid in Eindhoven met zijn auto tegen een andere wagen gebotst. De PSV-speler, die op weg was naar de training van zijn club, raakte niet gewond.
Geschreven door

In de andere auto zaten drie vrouwen. Zij zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Twee dames moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. Zij zaten bekneld. Wat de dames precies mankeren, is niet bekend.  
De automobiliste kon de auto op eigen kracht verlaten. Bij Bruma zat de schrik 'er flink in'. "De blikschade is enorm. Ik ben blij dat het uiteindelijk meevalt en de vrouwen voor nader onderzoek naar het ziekenhuis zijn vervoerd", laat de PSV-speler op Twitter weten.
Oorzaak onbekendVolgens een woordvoerder van PSV werd Bruma op de kruising geen voorrang verleend. De PSV-er is maandag rond elf uur gewoon aan de training begonnen. "Ik ben ongedeerd en neem later contact op met de vrouwen", aldus Bruma.[Tweet:body:https://twitter.com/JBruma/status/539405455945392128][Tweet:body:https://twitter.com/JBruma/status/539405670655987712]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.