Sport maandag: Mink van der Weerden scoort voor Oranje, blessure Van Bezooijen van NAC valt mee

1 december 2014 om 18:13
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Jesse van Bezooijen.
Geschreven door

Van Bezooijen  De blessure die NAC-voetballer Jesse van Bezooijen opliep tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht lijkt mee te vallen. De verdediger viel zaterdag na twintig minuten uit, nadat hij een tik op zijn hamstring kreeg. Uit een echo bleek maandag niets ernstigs. Dinsdag wordt een MRI-scan gemaakt om helemaal zeker te zijn dat Van Bezooijen geen schade heeft opgelopen.  
Hockeyer Mink van der Weerden scoortDe Nederlandse hockeyers hebben maandag het oefenduel tegen India ter voorbereiding op de Champions Trophy gewonnen. Oranje liet het tegen de ploeg van het gastland, gecoacht door Roelant Oltmans, bij een enkele treffer van strafcornerspecialist Mink van der Weerden uit Someren. Hij scoorde met zijn befaamde sleeppush. Bondscoach Max Caldas ziet zijn spelers voordat het toernooi zaterdag begint, nog een keer aan het werk. Woensdag is Engeland de tegenstander.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.