Veldhovense Janneke ten huwelijk gevraagd tijdens galapremière Gooische Vrouwen 2

2 december 2014 om 20:45
nl
Het moest gewoon een gezellig bioscoopuitje worden voor Janneke Bergmans uit Veldhoven, maar het werd de meest romantische avond van haar leven. Toen ze nietsvermoedend in de zaal zat tijdens de galapremière van de film Gooische Vrouwen 2, ging opeens het licht aan en verscheen haar vriend Rob van Boekel op het podium. Om vervolgens door de knieën te gaan met een ring in de hand.
Geschreven door

Janneke was compleet verrast. "Ik dacht nog: wat een gek moment om een pauze in te lassen. En toen zag ik opeens Rob het podium op komen wandelen."
Tweede Martin MoreroDe film werd stopgezet tijdens een scène waarin Martin Morero in een roze jasje een serenade brengt aan zijn Cheryl. "Ik droeg eenzelfde roze jasje en had ook dezelfde roze bloemen bij me als in de film. Een tweede Martin Morero, dus", zegt Rob.
De Veldhovense wilde boven alles op een originele manier ten huwelijk gevraagd worden. "Niet gewoon tijdens een etentje. Nou, dat is zeker gelukt. En natuurlijk heb ik ja gezegd!", zegt de aanstaande bruid.
'Zo leuk!'Bij de Theater de Schalm in Veldhoven, waar de première plaatsvond, werkten ze graag mee aan het huwelijksaanzoek. "Zo leuk, dit hebben we nog niet eerder meegemaakt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.