Video

Verbannen NAC-spelers sluiten weer aan bij selectie: ‘We gaan gewoon weer verder'

2 december 2014 om 19:09
nl
NAC-spelers Mats Seuntjens en Adnane Tighadouini hebben zich dinsdag weer aangesloten bij de selectie. De spelers waren verbannen door hun club omdat ze 'zich niet professioneel gedroegen'.
Geschreven door

Seuntjens en Tighadouini werden vorige week door de club weggestuurd. Ze werden tijdelijk geschorst omdat ze onder andere 'het teamproces verstoorden'.
Terecht geschorst?De spelers hebben inmiddels met de technische staf gesproken. Volgens vleugelaanvaller Tighadouini is de kou nu uit de lucht. "We waren eerlijk naar elkaar toe. Het is nu uitgesproken en we gaan gewoon weer verder."
In antwoord op de vraag of ze terecht geschorst zijn, blijven de spelers een beetje vaag. "Wie ben ik om te zeggen of het terecht of onterecht is?", zegt Seuntjens. "Die keuze hoef ik niet te maken, die maken andere mensen."
'Niet onprofessioneel'Ook Tighadouini ontwijkt de vraag: "Ik wil er niet te veel over zeggen. Ik vond het niet professioneel wat er gaande was."
Het tweetal wil de schorsing zo snel mogelijk vergeten. "Ik wil het snel achter me laten. Ik ga er weer volle bak tegenaan", zegt Seuntjens.
'Hard werken'Volgens Tighadouini ligt er een prima basis voor een verdere samenwerking dit seizoen. "Absoluut. We gaan hard werken, want we staan een-na-laatste", aldus Tighadouini.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.