Jong PSV wint met acht A-selectiespelers in de basis van De Graafschap

2 december 2014 om 22:58
Jong PSV heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in de Jupiler League. De ploeg won in het Jan Louwersstadion van FC Eindhoven met 3-1 van De Graafschap. Het beloftenelftal begon met acht spelers uit de A-selectie in de basis.

Toch had het versterkte Jong PSV moeite met De Graafschap. Via Jorrit Hendrix kwam de ploeg van Darije Kalezic wel op voorsprong, na een prima voorzet van Joshua Brenet.
Pasveer keert strafschopVlak na rust verdubbelde Rai Vloet de score. Daarna was De Graafschap aan zet. Het was aan doelman Remko Pasveer van Jong PSV te danken dat de bezoekers niet scoorden. Pasveer stopte onder meer een strafschop.
Vida maakte acht minuten voor tijd alsnog de aansluitingstreffer, maar in blessuretijd gooide Moussa Sanoh het duel definitief in het slot.
Namens de A-selectie van PSV deden Pasveer, Brenet, Menno Koch, Abel Tamata, Nicolas Isimat-Mirin, Hendrix, Vloet en Florian Jozefzoon mee.