Arrestatie en vijf auto’s in beslag genomen bij controle op camping Fort Oranje in Rijsbergen

3 december 2014 om 13:15
nl
Bij een controle dinsdag op camping Fort Oranje in Rijsbergen is iemand aangehouden vanwege een openstaande boete. De Belastingdienst nam vijf auto’s in beslag, eveneens vanwege openstaande boetes. Op twee adressen op de camping wordt onderzocht of er sprake is van uitkeringsfraude.
Geschreven door

De politie inde bij de controle bij vijf mensen openstaande boetes. Twee automobilisten kregen een proces verbaal omdat hun auto niet was verzekerd.
De Belastingdienst sprak elf mensen aan op openstaande vorderingen. Zes van hen rekenden bijna drieduizend euro af. Vijf auto’s werden in beslag genomen. Dertien automobilisten reden ten onrechte in een auto met een buitenlands kenteken. Zij krijgen nog een naheffing.
WoonomstandighedenBij twee gezinnen met jonge kinderen waren volgens de GGD de woonomstandigheden onvoldoende. In beide gevallen wordt gezocht naar een andere woonruimte.
Aan de controle op camping Fort Oranje namen ambtenaren van de gemeenten Breda en Zundert, politie, douane, brandweer, Belastingdienst, de GGD en de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant deel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.