Topper PSV - Feyenoord wordt toch op woensdag 17 december gespeeld - Omroep Brabant

Topper PSV - Feyenoord wordt toch op woensdag 17 december gespeeld

3 december 2014 om 15:57 • Aangepast 21 november 2020 om 21:15
nl
Het topduel tussen PSV en Feyenoord wordt toch op woensdag 17 december gespeeld. Dat heeft de KNVB woensdag laten weten. De wedstrijd begint om 20.45 uur.
Profielfoto van
Geschreven door

De wedstrijd zou eigenlijk afgelopen dinsdag gespeeld worden, maar het duel werd uitgesteld. De NS kon namelijk niet op tijd genoeg treinen beschikbaar stellen om de 1200 Rotterdamse supporters naar Eindhoven te krijgen.
Wedstrijd tegen Estoril gestaakt De ploegen zouden elkaar aanvankelijk afgelopen zondag al treffen in het Philips Stadion. Dat was echter niet mogelijk, omdat PSV vrijdag nog de tweede helft van het gestaakte uitduel met Estoril in de Europa League moest afwerken.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

KNVB tevreden"Wij zijn vanwege het sportieve belang tevreden met deze oplossing'', zei operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB. Volgens De Jong loopt op deze manier de competitie snel weer gelijk en wordt hierdoor zoveel als mogelijk onder gelijke omstandigheden gespeeld als op de oorspronkelijke datum.
Roda JC verzette zich aanvankelijk tegen het verplaatsen van de bekerwedstrijd in Kerkrade, maar ging uiteindelijk toch akkoord. "We beseffen dat Roda en diens supporters nu gevolgen ondervinden van het staken van Estoril-PSV'', aldus De Jong. "We hebben er begrip voor als zij dit liever anders hadden gezien.''
Koploper tegen nummer driePSV gaat aan kop van de eredivisie, Feyenoord staat derde met zeven punten minder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.