Video

Man die brand stichtte in eigen huis Vaartbroek Eindhoven weigerde alle hulp

3 december 2014 om 17:48
nl
De man die woensdagmorgen brand stichtte in zijn eigen huis en drie garageboxen die hij huurde, weigerde aangeboden hulp. Dat heeft Woonbedrijf SWS.Hhvl laten weten. De man is nog altijd spoorloos. De politie is naar hem op zoek.
Geschreven door

De man zou woensdag uit zijn huis gezet worden door de woningbouwcoöperatie. De rechter had daarvoor toestemming gegeven omdat de man al lange tijd zijn huur niet betaalde.
Al eerder hadden medewerkers van Woonbedrijf SWS.Hhvl gesignaleerd dat het niet goed ging met de man. Zij hebben dit gemeld bij de organisatie WijEindhoven voor maatschappelijke ondersteuning. De man weigerde hulp van deze organisatie.
Ook hulp Woonbedrijf geweigerdOok de hulp die de woningbouwcorporatie hem aanbood om tot een betalingsregeling te komen voor de achterstallige huur, sloeg hij in de wind, aldus Woonbedrijf SWS.Hhvl.
De politie gaat ervan uit dat de Eindhovenaar woensdagmorgen zijn eigen huis in brand heeft gestoken. Buren ontdekten na het uitlaten van de hond dat er rook uit het dak van de woning kwam.
Nadat zij 112 belden, hebben ze andere buren wakker gemaakt. Er raakte niemand gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.