Dronken hulpsinterklaas uit Roosendaal wordt carnavalsartiest: Pinterklaas!

3 december 2014 om 22:09
nl
De hulpsint uit Roosendaal die zaterdagnacht na een avondje wild geraas laveloos werd gevonden in de goot heeft heel veel spijt. Een foto met daarop de dronken hulpsinterklaas in een onfortuinlijke pose ging eerder deze week als een lopend vuurtje rond op internet en social media.
Geschreven door

De nepsint die vanaf nu door het leven wenst te gaan als 'Pinterklaas', zegt dat hij inderdaad iets te diep in de glaasjes heeft gekeken. "Je krijgt als goedheiligman in elke kroeg wel iets lekkers aangeboden en dan wil je niet onbeleefd zijn".
De hulpsint drinkt, net zoals veel leeftijdsgenoten, het liefst jonge klare dus dat ging niet in zijn koude kazuivel zitten.
Grappig'Pinterklaas' is wel geschrokken van alle aandacht. "Ik had nooit verwacht dat de foto zo vaak bekeken zou worden. Ik ben overladen met tientallen reacties." Inmiddels bekomen van de kater, kan hij er nu smakelijk om lachen.
De Roosendaalse hulpsinterklaas ziet nu zijn kans schoon voor een nieuwe carrière als carnavalsartiest. Onder de naam 'Pinterklaas' gaat hij aan de slag met een heuse carnavalskraker. "Rijmen is voor mij natuurlijk een eitje. Ik zoek alleen nog een pakkende titel", aldus de hulpsint.
CarnavalskrakerWordt het 'Sinterklaasje kom maar binnen met je kater', 'Wie drinkt er alle jaren' of 'Sinterklaasje consumptiebonnen bonnen bonnen'? We weten het na de feestdagen want eerst moet 'Pinterklaas' nog aan de bak om de echte Sint te helpen.
Die laat overigens weten dat hij de stoute streken van zijn hulpje uit Roosendaal voor deze ene keer door vingers ziet. Proost!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.