Date Onno Hoes met Robbie Hasselt stiekem gefilmd: 'Als ze van me af willen, moeten ze me uitkopen'

3 december 2014 om 22:52
nl
De afspraakjes van Onno Hoes uit Den Bosch met Robbie Hasselt (20) zijn in het diepste geheim gefilmd door PowNews. De beelden volgen na de privégesprekken tussen de burgemeester van Maastricht en Hasselt die eerder woensdag werden gepubliceerd.
Geschreven door

Met een verborgen camera legde Hasselt enkele uitstapjes op beeld vast. Zo is te zien dat Hoes met zijn dienstwagen de twintiger komt ophalen en hoe ze in het café praten over het verwijderen van privéberichten.
"Het stadhuis in Maastricht krijgt mailtjes als ik een privébericht krijg op Twitter. Ik verwijder die meteen, want zoiets kan ik niet aan ze uitleggen", vertelt Hoes tegen Hasselt in het café.[Tweet:body:https://twitter.com/EmileVaessen/status/540266581449015296]
'Privé is publiek geworden'Hoes kwam woensdag opnieuw in opspraak na publicaties door Hasselt van privéberichten, die hij rond een afspraakje met Hoes uitwisselde. “Iets wat privé was, is nu publiek geworden'', meldde fractievoorzitter Frans Bastiaens van de PvdA namens alle fracties.
Hij noemde dit ‘pijnlijk’ en wilde er niet meer over zeggen. Een woordvoerster van burgemeester Hoes, die eerder gedeputeerde was in Brabant, noemde het gebeuren een privékwestie en wilde verder geen mededelingen doen.
Breuk Albert VerlindeEen jaar geleden kwam Hoes in opspraak na een publiek geworden affaire met een 'toyboy'. Hoes kreeg veel kritiek te verduren om deze affaire. Enkele maanden later kwam het tot een breuk met Albert Verlinde uit Cromvoirt.[YouTube:body:http://youtu.be/hP--0IQ1nOc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.