Video

Sint, maak je borst maar nat: 35.000 pakketjes in distributiecentrum PostNL in Breda

5 december 2014 om 09:00 • Aangepast 21 november 2020 om 21:13
nl
De bezorgpieten van PostNL wacht vrijdag een zware taak. In het distributiecentrum in Breda liggen meer dan 35.000 pakketten die bij duizenden huishoudens afgeleverd moeten worden.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens logistiek manager Sjon de Heuvel komt het allemaal goed. “Wij gaan ervoor zorgen dat de Sint het gaat redden vanavond”, vertelt hij vol vertrouwen.
Van Zalando tot Zara en van Bol.com tot Media Markt: producten van allerlei zaken gaan in het magazijn door de sorteersystemen. “Je kunt het zo gek niet bedenken wat mensen tegenwoordig allemaal bestellen. Van smartphones tot tablets en van spelcomputers tot de gekste gadgets”, legt De Heuvel uit.

Wachten op privacy instellingen...

Ook drukte bij Bol.comDe vele chauffeurs van het distributiecentrum in Breda bezorgen vrijdag uitsluitend in het zuidwesten van het land, van Willemstad tot Roosendaal en van Zevenbergen tot Etten-Leur. Eerder deze week was het voor Sinterklaas al aanpoten bij Docdota, het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk.
Op het drukste moment, maandagavond acht uur, kwamen er zo'n acht bestellingen per seconde binnen. In totaal werden er meer dan 200.000 producten besteld, een record voor Bol.com.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.