Vijf mannen opgepakt in De Peel na politieachtervolging door Helenaveen

5 december 2014 om 14:55 • Aangepast 21 november 2020 om 21:12
nl
De politie heeft vrijdagmiddag vijf mannen opgepakt na een politieachtervolging door Deurne en Helenaveen. Tijdens de achtervolging reden de verdachten met een auto een sloot in bij de Oude Peelstraat. Ze vluchtten vervolgens de Peel in. Het gaat om vijf mannen in de leeftijd van 17 tot 31 jaar uit Roemenië, Duitsland en Helmond.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie doorzocht met veel agenten de omgeving. Er werden honden en een politiehelikopter met warmtecamera ingezet om mee te zoeken in het uitgestrekte gebied. Een deel van het moerasgebied werd afgesloten, meldde een politiewoordvoerder.
Rond halféén werden de verdachten opgepakt, liet wijkagent Luc Dirckx weten.

Wachten op privacy instellingen...

Gestolen bestelbusjeDe politie kwam de verdachten vrijdagochtend op de Kanaalstraat tussen Liessel en Helenaveen op het spoor. In de straat stond een bestelbusje dat in Duitsland was gestolen. Toen de agenten verhaal kwamen halen, gingen de verdachten er in een stationwagen vandoor.
Het onderzoek naar het verband tussen de gestolen bestelbus en de vijf mannen is nog in volle gang, aldus een politiewoordvoerder. De vijf mannen hielden zich een paar uur schuil in De Peel.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.