Gezocht in Prinsenbeek: boerderij met 'ouderwets' interieur als decor voor bioscoopfilm

5 december 2014 om 20:07
nl
Filmregisseur Martijn Maria Smits is op zoek naar een vrijstaande boerderij in Prinsenbeek die komend jaar twee of drie weken kan dienen als filmlocatie. Het liefst een boerderij met een woning die een 'ouderwets' interieur heeft, dus met bijvoorbeeld wandtegels, plavuizen of schroten.
Geschreven door

Smits wil graag dat het verhaal zich in Prinsenbeek afspeelt en dat de opnames daar ook plaatsvinden. De regisseur is namelijk geboren en getogen in die plaats. De film Waldstille gaat in de bioscoop draaien en zal ook door de VPRO worden uitgezonden.
Gouden KalfDe film is naar verwachting begin 2016 klaar en de bedoeling is dat die dan wordt ingezonden voor het filmfestival Berlijn.
Smits won al diverse prijzen waaronder in 2009 een Gouden Kalf voor zijn televisiedrama Anvers en in 2010 een Gouden Kalf voor C'est déjà l'été.
Oud, maar niet vervallenWat betreft de boerderij in Prinsenbeek: het moet een oud gebouw zijn, maar het mag niet vervallen zijn. Een andere wens is dat op het erf ten minste een stal of schuur staat. Bij voorkeur is er een vrij uitzicht over akkers en weilanden.
Mensen die hun boerderij beschikbaar stellen, kunnen rekenen op een onkostenvergoeding.Belangstellenden kunnen mailen naar [email protected].

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.