'Onaantastbare' Onno Hoes leeft als een 'god in het zuiden': 'Deze wantoestanden moeten stoppen'

6 december 2014 om 07:11
nl
De affaires met de toyboys die burgemeester Onno Hoes van Maastricht steeds verder in het nauw brengen, lijken niet op zichzelf te staan, schrijft De Telegraaf. De krant sprak mensen uit het uitgaansleven en het homocircuit, en schetst een beeld van een oudere man die in zijn jacht op jonge jongens volop gebruik maakt van zijn status als burgervader.
Geschreven door

"Onno Hoes is een trofee. Jonge homo's gaan vooral met hem mee omdat het de burgemeester is en dat weet hij'', aldus iemand, die niet met zijn naam in de krant staat. Bosschenaar Hoes zou bij zijn jacht op jonge mannen soms 'schaamteloos' te werk gaan. [YouTube:body:http://youtu.be/uo0-nYGHRkM]
'In kruis grijpen'"Hij koopt in het café drankjes voor jonge jongens, twintigers, zelfs als ze met hun vriendinnetje aan de bar staan. Als het drankje wordt aangenomen, kan Hoes ze vervolgens zomaar in het kruis grijpen", zo vertelt een anonieme bron.
"De jongens die zoiets overkomt, zijn natuurlijk perplex en schamen zich. Wie doet zoiets nou?" Hoes zou zich dat volgens de bron kunnen veroorloven omdat hij zich vooral ophoudt in 'gelegenheden die worden gerund door vriendjes van hem'.
'God in het zuiden'De Maastrichtse ondernemer Hakim Elfassih is volgens De Telegraaf bekend met de verhalen over de manier waarop Hoes zich in het uitgaansleven gedraagt. "Hoes waant zich onaantastbaar, hij leeft daar als een god in het zuiden. Deze wantoestanden moeten stoppen."[YouTube:body:http://youtu.be/hP--0IQ1nOc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.