DJ Tiësto uit Breda in de race voor een Grammy Award met remix John Legend-hit: 'Zo blij en trots'

6 december 2014 om 12:15
nl
DJ Tiësto uit Breda maakt kans op een Grammy Award. Zijn remix van de monsterhit 'All Of Me' van John Legend is genomineerd in de categorie 'Best Remixed Recording, Non-Classical'.
Geschreven door

Zelden wint een Nederlandse artiest deze prestigieuze prijs, de Oscars van de muziekwereld worden ze ook wel genoemd. In 2011 wist Afrojack een felbegeerd beeldje mee te nemen voor zijn remix van Madonna's nummer Revolver.
"Ik ben zo blij, trots en vereerd dat ik genomineerd ben'', Tiësto op zijn Facebookpagina. Hij heeft de remix gemaakt als verjaardagscadeautje voor zijn fans als dank voor de support de afgelopen jaren. "En nu deze nominatie. Wow!''
NominatiesDe nominaties werden vrijdagavond via sociale media bekendgemaakt. DJ Tiësto, de artiestennaam van Tijs Verwest, neemt het in deze categorie onder meer op tegen de remix die zijn collega Robin Schulz maakte van de Mr. Probz-hit Waves. De Duitse dj krijgt op Twitter felicitaties van Mr. Probz.
De Grammy Awards worden op 8 februari in 83 categorieën uitgereikt in Los Angeles. Beyoncé, Pharrell Williams en Sam Smith hebben de meeste nominaties voor de belangrijke internationale muziekprijzen in de wacht gesleept: zij zijn elk in de race voor zes Grammy's.
Bijdrage EftelingDe Bredase dj maakte eerder een dancemix voor de fonteinenshow Aquanura in de Efteling. Een twaalf minuten durend schouwspel op een dancemix van bekende Tiësto- en Eftelingklassiekers. De show wordt dinsdag 16 december tijdens een besloten evenement voor het eerst getoond.[YouTube:body:http://youtu.be/_9syE2UP11E]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.