Hulpverleners zoeken anderhalf uur naar gecrashte BMW in bossen bij Boxmeer

7 december 2014 om 10:39
nl
De pieper gaat. Hulpverleners kijken en zien dat er een auto is gecrasht op de A77 bij Boxmeer. Ze racen naar de plek waar het ongeluk gebeurde, maar van de wagen vinden ze geen spoor.
Geschreven door

Zo moet het zaterdagavond ongeveer zijn gegaan toen hulpverleners hoorden van een verongelukte BMW. Politie, ambulancepersoneel en Rijkswaterstaat zochten liefst anderhalf uur voordat ze de auto in een greppel vonden.
Beschutte plekDe bestuurder was iets daarvoor de macht over het stuur verloren en had daarna verschillende bomen omver gereden. Uiteindelijk kwam hij tussen al het hout tot stilstand, wat hem kennelijk een behoorlijk beschutte plek opleverde.
Zover bekend raakten de automobilist en zijn twee passagiers niet gewond. De politie nam de inzittenden mee naar het bureau voor een alcoholcontrole. De uitslag daarvan is nog niet bekend.
Met zagen aan de slagDe BMW had zich overigens zo diep in de natuur geboord, dat Rijkswaterstaat en een bergingsbedrijf met zagen aan de slag moesten om alle bomen weg te halen die in de weg stonden. Pas daarna kon de gecrashte auto uit de bossen worden getakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.