Sport zondag: Dick Jaspers wint Grand Prix-toernooi, darter Willem Mandigers uitgeschakeld

7 december 2014 om 11:00 • Aangepast 21 november 2020 om 21:11
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Dick Jaspers, Willem Mandigers, Destil Trappers en Corné van Kessel.
Profielfoto van
Geschreven door

Wereldrecord estafettezwemstersRanomi Kromowidjojo en Maud van der Meer van NTC Eindhoven en Inge Dekker uit Eindhoven hebben zondag, op de slotdag van de wereldkampioenschappen kortebaan zwemmen, een wereldrecord gezwommen tijdens de halve finale van de 4x50 meter vrije slag. Ze zetten met Esmee Vermeulen een tijd neer van een minuut en 35,74 seconden. Het record stond sinds vorig jaar op naam van Denemarken (1.37,04). De finale staat later deze zondag op het programma.
Weer prijs voor Jaspers Dick Jaspers heeft het Grand Prix-toernooi driebanden in Capelle aan den IJssel zaterdag op zijn naam geschreven. De biljarter uit Sint-Willebrord was in de finale te sterk voor Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther. Jaspers bereikte de finale door Frans van Schaik uit te schakelen. Van Erp was in zijn halve finaleduel te sterk voor Barry van Beers uit Bladel.
Van Kessel zesde in HasseltVeldhovenaar Corné van Kessel is zaterdag zesde geworden tijdens een veldrit in Hasselt om de Bpost Bank-trofee. Hij moest anderhalve minuut toegeven op de Belgische winnaar Kevin Pauwels.
Darter Mandigers uitgeschakeld op MastersWillem Mandigers is uitgeschakeld op het Zuiderduin Masters-dartstoernooi in Egmond aan Zee. Dat is een van de toptoernooien van de bond BDO. De Eindhovenaar deed dit weekend voor de eerste keer mee aan de Masters. Zaterdag verloor hij al met 5-2 van de Engelse publiekstrekker Darryl Fitton. Zondag was ook landgenoot Wesley Harms met 5-2 te sterk voor Mandigers.
Ruime zege Destil TrappersDestil Trappers heeft zondagavond met 5-9 gewonnen van HYC Herentals. Aanvoerder Diederick Hagemeijer scoorde drie keer voor de Tilburgers. Kriss Hogg wist twee keer het net te vinden tegen de Belgen.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.