Belg mishandeld op vluchtstrook na achtervolging A58 bij Roosendaal

7 december 2014 om 11:48
nl
Een 21-jarige automobilist uit België is zaterdagnacht mishandeld na een achtervolging op de snelweg. Zijn achtervolgers sloegen en schopten hem op een vluchtstrook nadat ze de Belg van de weg hadden gedrukt.
Geschreven door

De man uit het Vlaamse Brasschaat reed over de A58 in de richting van Bergen op Zoom toen hij werd achtervolgd. In die auto zaten volgens de politie vermoedelijk twee mannen.
Rugzak meegenomenDe Belg zette zijn auto bij de afslag Huijbergen op de vluchtstrook. Zijn belagers stopten ook, waarna ze zijn autoruit insloegen. Vervolgens trokken ze de deur open en sloegen ze de Belg in elkaar.
Voordat het erger werd, kwam er iemand langs en sloegen de mannen op de vlucht. Ze namen daarbij een rugzak van de Belg mee.
Onder invloedRond middernacht zagen agenten op de A17 een auto rijden die voldeed aan het signalement van de berovers. De politie zette de auto aan de kant en hield drie inzittenden aan. Het gaat om twee Roosendalers (24 en 32) en een vrouw (34) uit Den Haag. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.
Met de Belg gaat het naar omstandigheden goed. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en heeft inmiddels aangifte van beroving gedaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.