Kantinebeheerder RKVV Tongelre in Eindhoven bewusteloos geslagen bij gewelddadige beroving

7 december 2014 om 16:33
nl
De beheerder van de kantine van voetbalvereniging RKVV Tongelre in Eindhoven is in de nacht van zaterdag op zondag bij een gewelddadige beroving bewusteloos geslagen. Het slachtoffer was teruggekomen naar de kantine van de club om zijn telefoon op te halen. Vervolgens grepen drie onbekende mannen hem van achteren vast en bedreigden hem met iets wat op een vuurwapen leek. De beheerder werd gedwongen de kluis open te maken.
Geschreven door

Daarop gingen de daders er met bedrag van zo'n duizend euro vandoor. De politie is nog op zoek naar de overvallers. De beroving gebeurde rond halfvier 's nachts.
Het slachtoffer werd door de overvallers geslagen. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn hoofd en verloor even het bewustzijn. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Maar volgens Gijs van Geffen, voorzitter van de club, mocht hij daarna weer naar huis. De schrik zit er volgens hem echter goed in.    
'Normaal niemand alleen op de club'Normaal is er volgens de voorzitter 'niemand alleen op de club aanwezig'. "Maar in dit geval kwam de beheerder even terug om zijn telefoon te halen die hij daar had laten liggen", vertelt hij.
Twee zoons van de beheerder voetballen in het eerste elftal van de club. Zij moesten het zondagmiddag echter zonder de steun van hun vader doen. Natuurlijk hoopt de voorzitter dat de beheerder snel weer op de club zal zijn. "Nu was hij hier echter nog niet aan toe", legt hij zondagmiddag uit. "Wanneer wel is natuurlijk helemaal aan hem."
SignalementenEén van de daders is ongeveer 1,80 meter lang en heeft een gespierd postuur. Een van de andere overvallers is een stuk kleiner en heeft een slank postuur. Beiden waren donker gekleed. Van de derde overvaller is geen signalement bekend.
De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van zaterdag op zondag in de buurt van de Partituurlaan in Eindhoven iets hebben gezien of gehoord wat mogelijk te maken heeft met de gewelddadige beroving.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.