Topklasse Zondag: JVC Cuijk verliest topper tegen FC Lienden, UNA verliest& OJC Rosmalen pakt punt

7 december 2014 om 18:02
JVC Cuijk heeft zondag de topper in de Topklassse Zondag verloren van FC Lienden. Tegen de koploper ging Cuijk met 4-2 onderuit. UNA uit Veldhoven verloor met 3-1 van de Koninklijke HFC. OJC Rosmalen speelde in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen EDO.

Door het verlies staat JVC Cuijk nu op de tweede plaats in de Topklasse Zondag. Koploper FC Lienden heeft vier punten voorsprong op JVC Cuijk. UNA staat op plaats drie. OJC Rosmalen is terug te vinden op plaats acht.
FC Lienden als koploper de winterstop inDoor de winst op JVC Cuijk gaat FC Lienden als koploper de winterstop in. Erik van Eem zorgde in de eerste minuut al voor de 1-0. Abderrahim Loukili benutte in de dertigste minuut een strafschop nadat hij vlak daarvoor was neergehaald in de zestien.
In de tweede helft leek El Jebli de wedstrijd te beslissen door de 3-0 in te tikken in de 56e minuut. Toch wist JVC Cuijk iets terug te doen door invaller Cayfano Latupeirissa (66') en Öztürk (70'). Invaller Mo Ajiach wist in de 84e minuut de wedstrijd te beslissen door de 4-2 eindscore op het bord te zetten.
Pijnlijke nederlaag UNAUNA kreeg zondagmiddag de uitgelezen kans om de score te openen, maar Jeroen Stottelaar miste in de 14e minuut een penalty. Drie minuten later wist Hidde Prijs de 1-0 wel binnen te schieten voor de Koninklijke HFC uit Haarlem. Vlak daarna wist Bart Nelis de 2-0 in te tikken. In de tweede helft wist Brian Boogers snel iets terug te doen voor UNA door er 2-1 van te maken in de 51e minuut.
Daarna ging het lang gelijk op totdat Jorn Sweres in de 73e minuut zijn tweede gele kaart kreeg en UNA met tien man de wedstrijd vol moest maken. Uiteindelijk was het Martijn Tjon-A Njoek die in de 83e minuut de wedstrijd wist te beslissen.
Maar één punt voor OJC RosmalenOJC Rosmalen wist niet te winnen van hekkensluiter EDO dat als tien duels op rij geen zege heeft geboekt. Het Haarlemse EDO moest de wedstrijd afmaken met tien man omdat Sonny ten Hoope in de 68e minuut werd weggestuurd met zijn tweede gele (en dus rood) kaart.