Bedrijf looft 10.000 euro uit voor gouden tip beroving in villa Vught

8 december 2014 om 09:41 • Aangepast 21 november 2020 om 21:10
nl
Schaderegelingsbedrijf Cunningham Lindsey biedt een beloning van 10.000 euro voor de gouden tip over een beroving op een huis in Vught, begin november. Daarbij namen criminelen een grote hoeveelheid sieraden en horloges mee.
Profielfoto van
Geschreven door

De beroving was in een villa aan de Acacialaan. Vier gemaskerde mannen overvielen het huis en namen behalve de sieraden ook een grijze Range Rover mee. Die vond de politie later in de buurt terug.
De overvallers gebruikten geen wapens, maar volgens de politie was er wel sprake van verbaal geweld. Zij kwamen binnen door een ruit met geweld in te slaan. Daarna stonden zij oog in oog met een bewoner, die op dat moment alleen thuis was.
Advertentie in krantCunningham Lindsey liet in het Brabants Dagblad van zaterdag een advertentie plaatsen, waarin staat dat het bedrijf nu, bijna een maand na de beroving, geld biedt voor de gouden tip. Het geld komt van de verzekering.
Aan de beloning zijn overigens wel 'zekere voorwaarden' verbonden. Zo moet de gouden tip ertoe leiden dat de hele buit terugkomt. "En het liefst met één of meerdere daders", aldus een woordvoerder van Cunningham Lindsey.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.