Video

Vrouw overleden na ongeluk op N397 in Eersel, auto rijdt na botsing van talud en belandt op de A67

8 december 2014 om 14:50
nl
Op de N397 bij Eersel is maandagmiddag een dodelijk ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk waren twee auto's betrokken. Eerder meldde de politie dat er nog een derde voertuig betrokken was bij het ongeluk. Een van de auto's is van het talud gereden en in de berm naast de snelweg A67 beland. De bijrijder van die auto, een vrouw, is overleden.
Geschreven door

Omstanders hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De man van de vrouw is gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Man aangehoudenDe auto van het echtpaar kwam in botsing met een auto die werd bestuurd door een 55-jarige man uit Nijmegen.
Hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De passagier van die auto raakte gewond.
VerkeershinderDe rechterrijstrook van de snelweg werd na het ongeluk afgesloten, maar die werd om kwart over drie weer vrijgegeven. De politie waarschuwde wel voor verkeershinder. Rond drie uur stond tussen de Belgische grens en Eersel vijf kilometer file. De file is inmiddels opgelost.
Het ongeluk gebeurde op dezelfde weg waar zondagmiddag twee hoogbejaarden zwaargewond raakten na een botsing met een andere auto.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.