Dader zware mishandeling vrouw in Waalwijk mogelijk op beelden pintransactie in Breda

8 december 2014 om 16:30
nl
De politie laat maandag en dinsdag in Bureau Brabant beelden zien van iemand die mogelijk een van de daders is van de zware mishandeling van een 50-jarige vrouw in Waalwijk. Degene die in beeld komt, pint met een gestolen bankpas aan het Brabantplein in Breda.
Geschreven door

Volgens een politiewoordvoerder is de pas gestolen bij een woninginbraak in Breda. In juli werden het pasje en andere spullen gevonden aan de Beverweg in Breda. Uit informatie die de politie onlangs heeft gekregen, blijkt dat degene die pint mogelijk de vrouw heeft geschopt en geslagen. Zij liep blijvend letsel op.
Vrouw verweerde zich dapperOp 7 januari probeerden twee mannen haar te beroven in de parkeergarage onder een appartementencomplex aan het Fort in Waalwijk. De vrouw werd aangevallen nadat ze haar auto had geparkeerd en was uitgestapt. Ze werd geschopt en geslagen door de mannen. De vrouw verweerde zich dapper. De daders eisten geld, maar ze gingen er zonder buit vandoor.
Het opsporingsprogramma Bureau Brabant is maandagavond te zien vanaf kwart over zes op Omroep Brabant. De uitzending wordt ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag kwart over vijf.
Bureau Brabant laat maandag ook een reconstructie zien van de laffe mishandeling van een 44-jarige spastische man op 4 oktober in Nistelrode.
Bureau Brabant besteedde in maart al eens aandacht aan de mishandeling van de vrouw.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.