'We moeten ze keihard aanpakken', dansend SPM Shoeters strijdbaar voor cruciaal duel met Ulm

8 december 2014 om 19:33
nl
Voor de basketballers van SPM Shoeters wordt het dinsdagavond alles of niets. In de Europese competitie wacht het cruciale duel met Ratiopharm Ulm. Alleen een overwinning kan de Bossche ploeg een ronde verder brengen in de Eurochallenge.
Geschreven door

Volgens SPM Shoeters-coach Sam Jones gaat zijn ploeg tegen de Duitsers op 'oorlogspad'. Jones: "Wij moeten agressief spelen en ze keihard aanpakken. Alleen op die manier en met de juiste mentaliteit kunnen we ze verslaan. En dat kunnen we, daar ben ik van overtuigd."
Ook Brindisi en Södertalje verslagenOok speler Stefan Wessels gelooft in een goede afloop al beseft hij heel goed dat het tegen het favoriete Ulm heel zwaar gaat worden.
"Maar wij hebben in de eigen Maaspoort gewonnen van Brindisi uit Italië en Södertalje Kings uit Zweden. Dus waarom zouden we dan die Duitsers niet kunnen kloppen."
Veel fans naar De MaaspoortSpelverdeler Chris Denson liet afgelopen weekend de wedstrijd tegen Groningen schieten. Hij had een rugblessure maar is er tegen Ulm zeker bij.
"Ik hoop dat er veel publiek naar de Maaspoort komt. Dat hebben we nodig want met veel fans die ons steunen kunnen we misschien stunten tegen Ulm. Wij kennen onze eigen zwakke punten en weten hoe we hen moeten verslaan. Ik geloof in een goede afloop", aldus Denson.
SPM Shoeters speelt de wedstrijd tegen Ratiopharm dinsdagavond in de Maaspoort in Den Bosch. De wedstrijd begint om acht uur en als SPM Shoeters wint, moet het volgende week ook de uitwedstrijd tegen het puntloos onderaanstaande Södertalje Kings winnen. Pas dan gaat SPM Shoeters door in de Eurochallenge.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.