Video

Klanten Jumbo vinden kerstactie prima 'zolang het geld maar niet naar de artiesten gaat'

9 december 2014 om 11:28
nl
Klanten van supermarktketen Jumbo uit Veghel vinden de kerstactie van de winkel prima, zolang de opbrengst maar naar de armen en de voedselbank gaat. Dat blijkt uit reacties van klanten tegenover Omroep Brabant. Over de nieuwe kerstcommercial van Jumbo is op social media veel ophef ontstaan, omdat artiesten die er aan meewerken geld zouden hebben gekregen.
Geschreven door

Volgens Jumbo in Veghel is het niet waar dat de artiesten die in het spotje te zien zijn daarvoor betaald kregen. “Ze kregen alleen een onkostenvergoeding”, laat de supermarkt weten.
Hoewel de kwestie op social media als Twitter een veelbesproken onderwerp is, lijkt dat bij klanten van Jumbo zeker niet zo te zijn.
BelangeloosVeel klanten van de Jumbo in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven hebben de televisiereclame nog niet gezien en weten niets van de ophef. Wel zijn ze het er allemaal over eens dat artiesten belangeloos aan zo’n kerstactie moeten meewerken. Ook een onkostenvergoeding kan absoluut niet, is de mening, al het geld moet naar de voedselbank.
Overigens had de bedrijfsleider van de Jumbo in Eindhoven nog niet het kerstgevoel. Hij was dinsdagmorgen niet blij met de komst van een Omroep Brabant verslaggever en verbood hem opnames te maken. Maar omdat de verslaggever op de openbare weg stond, ging hij gewoon door met het vragen om reacties van klanten.
'Geen probleem'Het hoofdkantoor in Veghel laat weten dat opnames maken op de openbare weg bij een Jumbo supermarkt geen probleem is. “Wij zullen dit nog eens communiceren met bedrijfsleiders”, aldus een woordvoerster.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.