Sport dinsdag: Pieter Grimmelius hervat training FC Eindhoven na maanden blessureleed

9 december 2014 om 12:07
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Pieter Grimmelius, Nadine Broersen, Sifan Hassen en Ielja Strik.
Geschreven door

FC Eindhoven verwelkomt Grimmelius na maandenPieter Grimmelius hervat dinsdagavond de training bij zaalvoetbalclub FC Eindhoven. De international is hersteld van de knieblessure die hem maandenlang aan de kant hield. Grimmelius scheurde eind april, tijdens de play-offwedstrijd tegen het Bossche FCK De Hommel, zijn voorste kruisband af en hij liep een scheur in zijn meniscus op.
Over een paar weken hoopt Grimmelius weer tijdens wedstrijden in actie te kunnen komen voor FC Eindhoven. Zonder Grimmelius greep FC Eindhoven vorig seizoen voor het eerst sinds jaren naast de landstitel. Dit seizoen is de club aan een opmars bezig na een wisselvallige start van de zaalvoetbalcompetitie. FC Eindhoven staat nu derde.
Broersen en Hassen naar EK indooratletiekDe Atletiekunie heeft meerkamper Nadine Broersen uit Dongen en Sifan Hassan van Eindhoven Atletiek opgenomen in de voorselectie. Ze danken dat voorrecht aan hun prestaties op de WK indoor van dit jaar in Sopot. Broersen was daar de uitblinker op de vijfkamp en veroverde de wereldtitel. Hassan werd vijfde op de 3000 meter
Strik Nederlands kampioen raw powerliftenIelja Strik uit Cuijk is dit weekend Nederlands kampioen raw powerliften geworden. Tijdens de Flex Cup in Veldhoven kwam Strik op drie wedstrijdonderdelen tot een totaal van 525 kilo.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.