Jacqueline Govaert en Mr. Probz treden op tijdens finale Serious Request

9 december 2014 om 13:19
nl
Zangeres Jacqueline Govaert uit Kaatsheuvel treedt op tijdens de finale van Serious Request op 24 december in Haarlem. Ook zanger Mr. Probz, die recent een huis kocht in Tilburg, staat op het podium.
Geschreven door

Govaert, voormalig zangeres van Krezip, heeft het themalied van dit jaar gemaakt. Het nummer heet Make More Sound.
Finale op televisie en radioVerder zijn Afrojack, Chef’Special, Dotan, Kensington en Jett Rebel te zien op het Houtplein die avond. De finale van Serious Request is vanaf vier uur ’s middags live te volgen op radio en televisie.
3FM-dj's Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg verlaten op kerstavond na een week vasten en non-stop radiomaken het Glazen Huis, dat dit jaar op de Grote Markt in Haarlem staat. Daarna onthullen zij de opbrengst van de jaarlijkse goededoelenactie van het radiostation en het Rode Kruis.
Deur op slotOp 18 december begint het evenement met het opsluiten van de drie dj's in de doorzichtige studio. De Ierse zanger Hozier doet de deur van het Glazen Huis op slot. Daarna treedt hij op op de Grote Markt. Serious Request zamelt dit jaar geld in voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.