Roy Donders niet blij met Tilburgse kledingwinkel Donderzgoed: 'Ze verkopen marktzooi'

9 december 2014 om 19:49
nl
Roy Donders is niet te spreken over de Tilburgse kledingwinkel Donderzgoed. De winkel verkoopt kleding die veel weg heeft van de creaties van de Stylist van het Zuiden. Tegen Omroep Brabant legt Donders uit niet blij te zijn met de winkel. "Jammer dat ze daar mijn naam voor nodig hebben."
Geschreven door

In eerste instantie was Roy Donders van plan stappen te ondernemen tegen Donderzgoed, maar daar ziet hij inmiddels van af.
'Onnodige verwarring'Volgens Roy Donders kunnen klanten niet goed het verschil zien tussen zijn winkel en Donderzgoed. 'Is dat nou een winkel van Roy of niet?', zullen de klanten zich afvragen. "Ze hebben een trucje toegepast door de s in een z te veranderen. Maar je spreekt het nog steeds uit als Donders natuurlijk."
Donders vindt het niet erg dat de winkel kleren verkoopt. "Jammer dat ze daar mijn naam voor nodig hebben. De spullen die ze verkopen zijn van mindere kwaliteit." De Stylist van het Zuiden noemt het 'marktzooi'. "Ik vind het wel prima dat ze dat spul verkopen, maar jammer dat ik er door de naam mee geassocieerd word."
Donders haalt verhaal bij DonderzgoedRoy Donders is ook zelf bij de winkel gaan kijken, net als zijn moeder. Dat vertelde hij dinsdagavond in RTL Boulevard. "Ons mam vindt dat ze meeliften op het harde werk van haar zoon. Ze vindt het nergens op slaan. Maar je doet er niets aan. Het is gewoon een gemene man."
Bij RTL Boulevard werd ook nog even uitgebreid stilgestaan bij het gebit van Roy Donders. Het gebit van de Stylist van het Zuiden is opvallend wit. "Benieuwd hoeveel huispakken hij daarvoor verkocht heeft", vroeg entertainmentdeskundige Albert Verlinde zich af.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.