Vleeskeuring in Zeeland: 650 vrijgezellen op zoek naar nieuwe liefde

9 december 2014 om 20:50 • Aangepast 21 november 2020 om 21:08
nl
Honderden Brabantse vrijgezellen kijken er weer reikhalzend naar uit. Dit weekend vindt voor de derde keer in Zeeland het roemruchte singlesfeest van Relatieplanet plaats. In Noord-Holland al ruim tien jaar een begrip, maar in onze provincie nog lang niet zo bekend. Daar komt snel verandering in, verwacht de organisatie.
Profielfoto van
Geschreven door

“De kracht van dit soort feestjes is dat singles elkaar ook echt weten te vinden”, legt Daphne Koelewijn van Relatieplanet uit.
'Hele lieve dame ontmoet'Ze verwacht aankomende zaterdag tussen de 600 en 700 vrijgezellen te verwelkomen in dans- en feesttent Ambianz. Een feest als dit is hard nodig, vindt Koelewijn, omdat het voor veel singles boven de dertig lastig is om nog een partner te vinden. “Wij brengen de vrijgezellen samen en zorgen voor een spetterend feest.”
De reacties op de eerste twee edities in Brabant waren overwegend positief. “Je weer even tiener voelen en nieuwe contacten maken. Een heerlijke avond”, schreef iemand op Relatieplanet. “Een hele lieve dame ontmoet. Aanrader voor iedereen”, liet een ander weten.

Wachten op privacy instellingen...

'Liefde op eerste gezicht'Op het singlesfeest houdt Relatieplanet tal van activiteiten, waaronder een gratis salsaworkshop en speeddating. Dat laatste blijkt immens populair onder de Brabantse vrijgezellen, merkte Koelewijn op. “Je leert dan heel veel mensen in korte tijd kennen. Bij sommigen is het liefde op het eerste gezicht. Dat is mooi om te zien.”
Relatieplanet wil nog één advies meegeven aan vrijgezellen die zaterdag naar Zeeland gaan. “Kom vooral niet met te hoge verwachtingen en leg de lat niet al te hoog. Maak er gewoon een fijne avond van en laat alles op je afkomen“, adviseert de organisatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.