Video

Heroïsche zege Shoeters in zinderende Maaspoort

10 december 2014 om 00:22 • Aangepast 21 november 2020 om 21:08
nl
De basketballers van SPM Shoeters uit Den Bosch hebben dinsdagavond in de eigen Maaspoort gewonnen van Ratiopharm Ulm uit Duitsland. Hierdoor houden de Bosschenaren kans op de volgende ronde in de Eurochallenge.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

Shoeters won met 87-76. Na een flitsende start van de Bosschenaren, kwamen de bezoekers nog dichtbij. In de slotfase liep het team van trainer Sam Jones echter weer uit.

Wachten op privacy instellingen...

Volgende week is Shoeters afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Brindise en Ulm. Winnen de Italianen, dan is Shoeters door. Gaat Ulm met de zege aan de haal, dan is het Europese avontuur van de Bosschenaren ten einde.

Zinderende MaaspoortCoach Sam Jones is apetrots op zijn team én op de fans: "Alles viel op z'n plek vanavond. We startten heel scherp en fel en het fantastische publiek sleepte ons op de moeilijke momenten er doorheen."

Wachten op privacy instellingen...

Ook routinier Kees Akerboom beleefde een geweldige avond, maar baalt er wel van dat ze het volgende week niet in eigen hand hebben. "Maar die Italianen hebben er net twee goede spelers bij gekregen. Ik ben er dus niet bang voor dat ze het op een akkoordje gaan gooien."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.