'Succes Roy Donders zorgt voor familieruzie, stylist breekt met zus Rian'

10 december 2014 om 10:18
nl
De Tilburgse wijk Broekhoven schudt op zijn grondvesten nu een oorlog lijkt te zijn uitgebroken tussen Roy Donders en zijn zus en zakenpartner Rian. De stylist van het zuiden heeft zijn winkelpand aan het Pater van den Elsenplein verlaten en is aan de overkant voor zichzelf begonnen. Volgens De Telegraaf vanwege een hoog oplopende ruzie tussen broer en zus.
Geschreven door

Inmiddels heeft Rian de winkelnaam Rojami, waarvan de eerste twee letters verwijzen naar broer Roy, van de gevel gehaald en vervangen door Rijami! Volgens de Telegraaf wil Rian zo snel mogelijk door met haar eigen kindermode.
'Roy maakt ruzie met iedereen'Buurtbewoners denken wel te weten waardoor de breuk tussen Roy en Rian is ontstaan: De RTL-ster zou naast zijn schoenen zijn gaan lopen en met iedereen ruzie maken. Ze vermoeden dat het om een geldkwestie gaat.
Zo zou hij ook 'om een paar centen' gedoe hebben gehad met de bakker van zijn Roykes. "Hij is zichzelf niet meer", zegt een bewoner tegen De Telegraaf.
Roy furieusHet succes van de huispakken koning lijkt dus een keerzijde te hebben. En tot overmaat van ramp gaat de aankoop van zijn droomhuis in Moergestel niet door en is hij furieus over de Tilburgse kledingwinkel Donderzgoed die 'zijn naam' zou misbruiken.
Roy Donders laat op 100% NL weten het lachwekkend te vinden wat er woensdag wordt geschreven. De verhuizing zou niet met een ruzie te maken hebben, maar met gebrek aan winkelruimte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.