Beruchte crimineel uit Oss weer voor rechter, nu voor bedreigen vrouw met dood

10 december 2014 om 10:41
nl
Een beruchte crimineel uit Oss is in oktober aangehouden, omdat hij een vrouw telefonisch diverse keren met de dood zou hebben bedreigd. De man zat al in een cel, in de gemeente Zutphen, toen hij werd opgepakt.
Geschreven door

De 45-jarige inwoner van Oss, Albert K., werd begin deze eeuw door misdaadverslaggever Peter R. de Vries ontmaskerd als opdrachtgever voor drie moorden. Hij kreeg in 2004 van het gerechtshof in Dn Bosch acht jaar celstraf voor het uitlokken van de moorden.
'Peter R. de Vries afgeperst'In 2008 kwam daar nog drie jaar celstraf bij, omdat hij vanuit de gevangenis had geprobeerd de misdaadverslaggever af te persen. Albert K. zou familieleden en zijn voormalige advocaat hebben bedreigd en twee medegevangenen mishandeld. Zijn verblijf in de gevangenis dreigt nu voor de tweede keer te worden verlengd.
De rechtbank in Den Bosch behandelt de bedreiging van de vrouw volgende week dinsdag. Justitie zal dan ook vragen de voorwaardelijke vrijlating van de Ossenaar op te schorten. De vrouw zou eerder dit jaar maandenlang met de dood of zware mishandeling zijn bedreigd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.