Video

Familie van dode man die brandend in Boxtel werd gevonden, vraagt zich nog steeds af waarom

10 december 2014 om 16:28
nl
De familie van de in brand gestoken Syriër Rachid Dardari uit Esch, heeft geen idee waarom hij is vermoord. Dat zegt zijn zoon tegen Omroep Brabant. De 46-jarige Rachid werd ruim drie weken geleden op maandagmorgen in brand gestoken in bos Sparrenrijk in Boxtel.
Geschreven door

Lange tijd was onbekend wie de vermoorde man was. De politie verspreidde daarom foto's van de man. Daar kwam uit dat het de 46-jarige Syriër Rachid Dardari uit Esch was.
Huis weer bewoondDe politie deed dagen lang onderzoek in het huis van de Syriër, waar hij woonde met zijn vrouw en drie kinderen. De familie van Rachid is nu weer terug in het huis aan de Groenweg in Esch. Ze zeggen niet te weten waarom hij is vermoord.
Esch is nog steeds in de ban van de lugubere en mysterieuze moord. Maar niemand kent de familie, die sinds een half jaar in Esch woont, goed. De buren willen liever niet praten over hun vermoorde buurman.
Onderzoek in volle gangDe politie die nog volop bezig is met het onderzoek naar de mysterieuze moord, laat weten dat er nog geen nieuwe ontwikkelingen zijn. Er werken 15 rechercheurs aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.