Zes arrestaties bij actie tegen krakers Ekkersrijt Son

10 december 2014 om 14:13
nl
Een groot aantal agenten is woensdag bezig geweest om krakers uit een leegstaand gebouw op bedrijventerrein Ekkersrijt in Son te krijgen. In totaal zijn vijf mannen en een vrouw uit het pand gehaald.
Geschreven door

Volgens één van de bewoonsters is er al eens met de politie gesproken, maar was de actie van woensdagmorgen niet aangekondigd. Ze zegt dat er sprake is van huisvredebreuk.  [Tweeet:body:https://twitter.com/bertvandoorn/status/542653952261890048]
Pand stond al lang leegIn de buurt van het kraakpand op Ekkersrijt in Son stonden rond de middag ongeveer dertien politiewagens. De eerste agenten zouden rond acht uur al op de stoep hebben gestaan. Rond kwart voor twee was de actie afgelopen.
Volgens de eigenaar staat het pand al een jaar of acht leeg. "Hier is nog nooit wat gebeurd in al die jaren", aldus de man. In het pand was vroeger brandweerwagenfabrikant Gemco gevestigd.  
'Politie-aangelegenheid'Volgens een woordvoerder van de gemeente Son en Breugel gaat het om 'een politie-aangelegenheid' en staat de gemeente erbuiten.[Tweet:body:https://twitter.com/bertvandoorn/status/542657766922657792]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.