Middenvelder Demy de Zeeuw komende dagen op proef bij NAC Breda

10 december 2014 om 14:42
nl
Demy de Zeeuw traint vanaf donderdag mee met NAC Breda. De 31-jarige middenvelder wil vooral zijn conditie op peil te houden, maar de mogelijkheid is gaat hij ook voor NAC spelen. De Zeeuw blijft zeker tien dagen in Breda.
Geschreven door

"NAC is natuurlijk een mooie club en je weet nooit wat de toekomst brengt", zegt De Zeeuw woensdag op de website van de nummer 17 van de eredivisie.
De voetballer begon zijn carrière bij Go Ahead Eagles en verhuisde vervolgens naar AZ. De Zeeuw had in 2009 een belangrijk aandeel in de verrassende landstitel van de Alkmaarse club en dat leverde hem een transfer op naar Ajax. In Amsterdam vierde hij in 2011 opnieuw een kampioenschap.
De Zeeuw vertrok daarna naar Spartak Moskou, maar het lucratieve Russische avontuur werd in sportief opzicht geen succes. De middenvelder speelde anderhalf jaar op huurbasis voor Anderlecht, waarmee hij twee keer kampioen van België werd.
KwaliteitsinjectieSinds afgelopen zomer zit de 27-voudig international zonder club. NAC staat te springen om een kwaliteitsinjectie, nu de ploeg meedraait in de onderste regionen van de eredivisie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.