Tilburgs nachtleven in twee minuten gepropt, timelapsefilmpje van Agabek Enoukyants

10 december 2014 om 18:09
nl
"Het eerste filmpje kreeg zoveel aandacht. Het was echt overweldigend. Daarom dacht ik, ik maak een tweede deel." Tilburger Agabek Enoukyants heeft het over de timelapse van zijn geliefde stad die hij in augustus op internet zette. De video is bijna tienduizend keer bekeken en in de hoop dat het net zo'n succes wordt, plaatste hij woensdagmiddag deel twee op internet: 'Timelapse Tilburg: A place to unwind'.
Geschreven door

"Ik wil de stad waar ik al jaren heel graag woon op een ludieke manier in het zonnetje zetten", dat was Enoukyants met deel één al aardig gelukt en met de tweede timelapse doet hij daar nog een schepje bovenop.
[YouTube:body:http://youtu.be/04oW9Wj5SJg]
Uitgaansleven in beeldDe titel van de video zegt het al: in dit deel laat hij zien hoe je kunt relaxen in Tilburg. "Deze keer speelt een vriend van mij een figurantenrol in de video. Dat is nieuw ten opzichte van de vorige." De man laat zien hoe het is om uit te gaan in de stad en gaat bijvoorbeeld naar de schouwburg. Verder zie je natuurlijk ook het Tilburgse nachtleven, waaronder de cafés aan de Korte Heuvel.
Wat de timelapse vooral laat zien is dat Tilburg ook heel mooi kan zijn. "Tilburgers zijn trots op hun stad en dat is niet voor niets. Wie goed kijkt, ziet de schoonheid." Enoukyants is vooral tevreden over de beelden die hij maakte van de wolken boven Westpoint en van het Wilhelminapark.
Dramatische wolken boven Westpoint"Die wolken zien er dramatisch uit. Het is best sterk en het past mooi bij de muziek." Enoukyants is voorlopig nog niet klaar met zijn videokunsten. "Misschien ga ik iets in de buurt doen. In Breda bijvoorbeeld of in Den Bosch. Dat zijn ook mooie steden."
Daarnaast is Enoukyants enthousiast fotograaf en dat houdt hem goed bezig. Waar en wat zijn nieuwe project zal inhouden is afwachten. Wij kunnen voorlopig nog genieten van zijn werk in 013.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.