Opknapbeurt van Mari van de Ven voor bewoners Woonzorgcentrum Padua in Tilburg - Omroep Brabant
Video

Opknapbeurt van Mari van de Ven voor bewoners Woonzorgcentrum Padua in Tilburg

10 december 2014 om 18:16
nl
Showbizzvisagist Mari van de Ven heeft vandaag zo’n honderd ouderen een make-over gegeven. In bejaardentehuis Padua in Tilburg kregen de senioren onder zijn leiding een opknapbeurt, want dan hadden ze wel verdiend, vond de sterrenkapper.
Geschreven door

“Mijn haren in de krullen en mijn ogen, dat is alles", vertelt een oudere dame. Alle bewoners van het Woonzorgcentrum mochten zichzelf laten vertroetelen door het team van Mari van de Ven.
Bejaardentehuis“Met de opname van een televisieprogramma heb ik een aantal bejaarden een opknapbeurt gegeven. En ik zag dat ze er zo ontzettend van genoten. Toen dacht ik, waarom doe ik niet gewoon een heel bejaardentehuis.”
De kapper vindt dat ouderen het de laatste tijd al zwaar genoeg hebben. “Ze worden vaak niet goed verzorgd, ze zijn eenzaam en er wordt dus niet genoeg naar ze omgekeken. Daarom vind ik het belangrijk ze even te verwennen”  
DansjeEn dat vinden de dames en een enkele heer die in het verzorgingstehuis wonen natuurlijk helemaal niet erg. Er is muziek, er is wijn en er werd zelfs een voorzichtig dansje gewaagd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.