Roy Donders reageert op familieruzie: 'Het is al lang weer goed, het verhaal is nogal opgeblazen'

10 december 2014 om 20:28
nl
Volgens Roy Donders is de ruzie die hij zou hebben met zijn zus Rian al lang weer bijgelegd. In RTL Boulevard reageerde hij woensdagavond op het nieuws dat er een 'oorlog' zou zijn uitgebroken tussen hem en zijn zus en zakenpartner Rian. "We hebben korte tijd ruzie gehad. Het verhaal is nogal opgeblazen. Ik snap niet waar de mensen het vandaan halen."
Geschreven door

In De Telegraaf vertelde een bewoners van de Tilburgse wijk Broekhoven dat de Stylist van het Zuiden zijn winkelpand aan het Pater van den Elsenplein had verlaten en is aan de overkant voor zichzelf begonnen. Volgens De Telegraaf vanwege een hoog oplopende ruzie tussen broer en zus.
Volgens Donders gaat het wellicht om een jaloerse buurtbewoner die wat tegen De Telegraaf heeft gezegd. "Die kan het misschien niet hebben. Er is bijna niets van waar. Ik had gewoon een keertje ruzie met mijn zus. Nu zijn we weer vier handen op één buik."  
Opvallend witte tandenIn de uitzending van RTL Boulevard werd ook nog even stilgestaan bij de bijzonder witte tanden van Roy Donders. Dinsdag was Roy Donders ook al aan het woord in de uitzending vanwege de ophef over de Tilburgse kledingswinkel Donderzgoed. Toen merkte entertainmentdeskundige Albert Verlinde op dat Roy Donders zijn tanden heeft laten bleken.
"Dat heb je heel goed gezien", legde de Stylist van het Zuiden uit. "Ik zei dinsdag al toen ik naar de uitzending aan het kijken was: 'Die Albert ziet het ook meteen!'"    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.