Cultheld Stanislav Manolev koestert warme gevoelens richting PSV: ‘Fantastische fans' - Omroep Brabant
Video

Cultheld Stanislav Manolev koestert warme gevoelens richting PSV: ‘Fantastische fans'

10 december 2014 om 22:04
nl
Stanislav Manolev koestert nog steeds warme gevoelens richting zijn oude club PSV. De Eindhovense club neemt donderdagavond afscheid van de rechtsback. Dat gebeurt voorafgaand aan de wedstrijd van PSV tegen Dinamo Moskou, de huidige club van de Bulgaar. “Het wordt speciaal. De fans zijn fantastisch”, laat Manolev aan Omroep Brabant weten.
Geschreven door

De Bulgaarse international ontpopte zich tot cultheld in Eindhoven. De fans konden zijn inzet en wedstrijdbeleving erg waarderen.
Fans verdienen respectOok zijn enorm lange rushes langs de zijlijn vielen vaak in smaak. “De fans zijn fantastisch”, zegt Manolev. “Ze hebben ons altijd gesteund, ongeacht het resultaat. Ze verdienen het respect van de spelers.”
Maar Manolev was ook vaak het mikpunt van spot, vooral in het RTL-voetbalprogramma VI. Zo beweerde analist René van der Gijp ooit dat Manolev bewust blunders maakte, zodat hij niet vergeten zou worden.
Geen rancuneuze gevoelens Begin dit jaar werd zijn contract bij PSV ontbonden. Hij vertrok in alle stilte naar zijn thuisland om bij Litex Lovech zijn conditie op peil te houden en belandde via Kuban Krasnodar bij Dinamo Moskou.
Over zijn gehele PSV-periode is Manolev louter positief. “Het was geen moeilijke periode. Ik heb drie jaar non-stop gespeeld bij PSV. Toen kwam er een nieuwe coach die de voorkeur gaf aan jongere spelers. Dat is alles", zegt Manolev zonder verdere rancune jegens zijn oude club.
PSV verwacht dat donderdag zo'n 25.000 supporters naar het Philips Stadion komen voor de laatste wedstrijd in groep E.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.