Nette smoking helpt niet: Quiet 500 uit Tilburg niet het 'Tijdschrift van 2014'

11 december 2014 om 00:24 • Aangepast 21 november 2020 om 21:07
nl
Het Tilburgse glossyblad Quiet 500 is niet het tijdschrift van het jaar geworden. Het blad met portretten van arme mensen legde het af tegen het vrouwentijdschrift Flow.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat tijdschrift kreeg woensdagavond een Mercur in de Kromhouthal in Amsterdam en mag zich dus Tijdschrift van 2014 noemen. En dat terwijl initiatiefnemer Ralf Embrechts en de werkloze Eric Rugebregt nog vol goede moed in smoking naar de hoofdstad afreisden. Zij kwamen vorig jaar met de Quiet 500, als tegenhanger van de luxe Quote 500.

Wachten op privacy instellingen...

Meer bladen winnenBehalve Flow vielen er meer bladen in de prijzen. Zo kreeg VTwonen de oeuvreprijs, de zogeheten Mercur d'Or. De Mercur voor beste lancering ging naar de Nederlandse versie van Harper's Bazaar.
Verder had Happinez de beste vormgeving. Vrij Nederland publiceerde de beste tijdschriftreportage met een portret van Rem Koolhaas. Ten slotte ging Thomas Hendriks van Quest ervandoor met de titel Hoofdredacteur van het Jaar.
Linda won vorig jaarDe tijdschriftenprijzen, een initiatief van de Groep Publiekstijdschriften, werden voor de zeventiende keer uitgereikt. Vorig jaar won de Linda.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.