Willem II roemt topschutter Armenteros: ‘Hopelijk is hij hier volgend jaar nog te bewonderen'

11 december 2014 om 15:08
nl
Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop kan Willem II nu al terugkijken op een geslaagde eerste seizoenshelft. De rentree in de eredivisie gaat gepaard met aantrekkelijk spel en een plek in de middenmoot. Met dank aan topschutter Samuel Armenteros. In Tilburg hopen ze dat de Cubaanse Zweed ook na dit seizoen nog het shirt van Willem II draagt. “Het wordt moeilijk hem te behouden, maar we gaan het proberen.”
Geschreven door

Armenteros, voor één seizoen gehuurd van het Belgische Anderlecht, scoorde voorlopig acht keer voor de promovendus. Trainer en technisch manager Jurgen Streppel gaat in de naderende winterstop met iedere speler evalueren. Samuel Armenteros hoeft in ieder geval niet op een lastig gesprek te rekenen.
Streppel: “Hij verbaast ons op de training ook vaak. Dan doet hij dingen die anderen niet kunnen. Echt een geweldige spits. De chemie met het elftal wordt ook steeds beter. Laten we hopen dat hij ook volgend seizoen hier te bewonderen is. Dat wordt moeilijk, maar we hebben wel vaker mooie dingen laten zien. Waarom nu dan niet?”
Stilte op de transfermarktOverigens verwacht Streppel geen mutaties als de transfermarkt in de winterstop weer geopend wordt. “Nee, dat verwacht ik niet. Al kan het in de voetballerij raar lopen. Maar als er niets verdwijnt, is de kans heel groot dat er ook niets gehaald wordt. Gelukkig hebben we nu al de luxe van een brede selectie.”
Zaterdag speelt Willem II de laatste thuiswedstrijd van het succesvolle jaar. In Tilburg komt PEC Zwolle op bezoek, de huidige nummer vijf van de ranglijst. “Toch willen wij graag van PEC Zwolle winnen”, zegt Jurgen Streppel. “We treffen een geweldige tegenstander, die een aantal jaar voorsprong heeft op Willem II. Hoe ze dat gedaan hebben, is erg knap. Misschien zijn we wel vergelijkbaar. Ik denk dat het wederom een leuke en open wedstrijd gaat worden.” Willem II – PEC Zwolle begint om kwart voor acht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.