Video

21 jaar na Zeg 'ns Aaa: John Leddy (84) als geest van de toekomst in 'The Scrooge Experience'

11 december 2014 om 20:11
nl
Hij is wel beetje stram in de benen, maar verder oogt hij heel fit. De 84-jarige John Leddy huppelt misschien niet meer zoals hij nog deed als klusjesman Koos Dobbelsteen in de populaire televisieserie Zeg 'ns Aaa, maar zijn bevlogenheid is er nog altijd. Zijn teksten lepelt hij met gemak op.
Geschreven door

De acteur uit Heusden oefent momenteel in de Koningstheateracademie in Den Bosch zijn rol van 'geest van de toekomst' in de Charles Dickens kerstklassieker 'Scrooge'. Hij speelt samen met onder anderen 35 studenten van de school.
Interactief toneelHet kerstverhaal van Dickens wordt voor deze voorstelling in een nieuw jasje gestoken. ‘The Scrooge Experience’ is een interactieve voorstelling. Bezoekers trekken de stad in. Zij zullen het verhaal van Scrooge zelf gaan beleven. Onderweg komen ze de kerstgeesten van het verleden, heden en de toekomst tegen.
De tocht begint in het theater en leidt de bezoekers vervolgens langs plekken als het gebouw van het Rode Kruis, de Casinotuin, het voormalige Vondelingenhuis, de schuur van de plebanie en het Winterparadijs.
‘The Scrooge Experience’ speelt van 19 tot en met 30 december en start en eindigt in Theater aan de Parade.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.