Kerstlichtshow in Veldhovense achtertuin: ‘Na zomervakantie begonnen met voorbereidingen’

11 december 2014 om 23:10
nl
Na de zomervakantie begon Henk Visser uit Veldhoven al met de inkoop van spullen die hij nodig had voor zijn kerstlichtshow. Dit jaar is de tuin van de familie Visser voor de zesde keer omgetoverd tot een spectaculaire lichtshow. “De reacties zijn hartstikke positief.”
Geschreven door

Het is een soort uit de hand gelopen hobby. Want wat zes jaar geleden begon als iets onschuldigs met enkele lampjes en een muziekje, is geëvolueerd tot een groot lichtspektakel.
'Hard werken'Tot en met 1 januari kunnen belangstellenden om halfzeven en acht uur genieten van de show, die vijftien minuten duurt. Visser begon op 1 november met de opbouw.
“Het is een maand lang hard werken”, vertelt hij. De stellages bouwt hij in zijn achtertuin. “Ieder jaar verzin ik weer een nieuwe element om toe te voegen aan de show. Zo heb ik dit jaar bijvoorbeeld een beamer met projectie toegevoegd.”
Goed doelBij zijn eerste lichtshow vond Visser een envelop met geld in de brievenbus. “Dat was helemaal niet de bedoeling, dus ging ik op zoek naar een bestemming voor dat geld”, legt Visser uit. En zo gaan sindsdien de donaties die hij krijgt voor zijn show, naar het Ronald McDonald Huis.
Vorig jaar verwelkomde Visser ongeveer 4500 bezoekers bij zijn show. In totaal werd 1500 euro in het donatiehuisje gestopt. Ook dit jaar gaan de opbrengsten weer naar het Ronald McDonald Huis. De show is te zien aan de Zevenberg 2 in Veldhoven.
[YouTube:body:http://youtu.be/H65F3kUWq4w]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.